Lasten koulu alkoi, ja pienen totuttelun jälkeen kaikki näyttää menevän hyvin. Leo ja Petteri osaavat mennä itse omiin aamujonoihinsa; luokat menevät jonoissa sisään koulun pihalta n. 9:05. Helena viedään suoraan luokkahuoneeseen, jolla on suora ovi pihalle pohjakerroksessa. Hän ei ole ollut kovin halukas menemään kouluun mutta opettaja ja lastenhoitajat vakuuttavat että hyvin menee, vaikka ei paljoa puhu.

Koulu päättyy klo 13 ruokailuun menoon ja klo 14-15 välillä lapset pitää hakea kotiin nyt vielä kun kesäaikataulu jatkuu syyskuun loppuun asti. Lokakuussa lapsilla on koulua vielä ruokailun jälkeen klo 16 asti, jonka jälkeen voi olla vielä maksullisessa iltapäiväkerhossa tunnin ajan.

Läksyjäkin on vähän ollut, ihan kohtuudella - ei mitään käsittämättömiä projekteja jotka kaatuivat vanhempien syliin kuten Westhillissä aikanaan. Vaikutelma on säilynyt järjestäytyneenä ja laadukkaana.

Olin muuten 4v vanhempaintilaisuudessa. Aikamoinen taustameteli yleisöstä, en oikein tahtonut saada selvää puheesta. Onneksi kahden päivän päästä sain yhteenvedon kirjallisena kotiin.