Nämä muutamat viikot ovat menneet aika tarkkaan perusshowta pyörittäessä. Kauppaan, ruokaa laittamaan, asioille, ei tässä mihinkään töihin olisi ehtinyt. Kun muuttokuorma tuli puolitoista viikkoa sitten, niin sen jälkeen aika menikin aika hyvien laatikoiden purkamisessa ja tavaroiden järjestelyssä, hyllyjen kasaamisessa yms.

Vähitellen tavarat ovat löytäneet paikkansa, ja aikaa jää muuhunkin. Muuttokuorman mukana tulivat myös lasten polkupyörät, niin siitä saatiin yksi vapausaste lisää. Eilen kävin lasten kanssa fillarilla ajelulla ja sitten kaupassa. Löydettiin leipomo "Oh la la", josta saa parempaa leipää kuin Hipercorin panaderiasta.

Tänään tehtiinkin pitkä pyörälenkki, käytiin Hortalezan urheilukeskuksen uimahallissa. Petteri ajoi 16-tuumaisellaan ja Helena istui takanani turvaistuimessa. Lähtö oli taas hieman hankalaa, Petteri oli huitaissut uikkarinsa hyllyn alle ja isi hukannut lompakkonsa autoon (jolla ei voi edes vielä ajaa liikenteessä kun ei ole kilpiä). Lopulta kaikki uimalakkeja myöten oli kasassa ja päästiin matkaan. 2,5 km matka oli Petterille aika pitkä, mutta urheasti hän jaksoi perille pienellä kannustuksella.

Uimahallissa pääsymaksu oli 9,30 € meiltä kolmelta, aika kalliit kertaliput. Ulkoallas olisi kuulemma ollut ilmainen, mutta oli vähän viileää (+18) ja sateen uhka päällä. Saimme lastenpukuhuoneen käyttöömme - eikä ollut muita - kun oli tyttö ja poika mukana. Uimalakit ovat pakollinen varuste. Siisti uimahalli, hyvin lämmitetty ilma, ja ainakin 25 asteinen allas. Halli vaan oli tosin ihan tavallinen 6x25 ratainen uimiseen tarkoitettu allas, ja 1,9 m syvemmästä päästä. Petteri onneksi sai kellukkeen uimavalvojan avulla lainaksi, ja uiminen ei enää tuntunut niin pelottavalta. Viihdyimme altaassa puolisen tuntia jonka jälkeen häivyimme suihkuun.