Rakkaat kärsivälliset lukijani! En ole kirjoittanut taaskaan lähes vuoteen, ja elämää on eletty taas lähes vuosi (tai oikeastaan 10kk ). Vuoteen on mahtunut Eurodisneyssä käynti, jokunen työhakemus, teknistä puuhastelua tutun kanssa sekä yrityksen perustamisen kavereiden kanssa pähkäilyä. Niin ja koulut loppuivat ja alkoivat uudestaan, lapset siirtyivät seuraavalle luokalle vaikeuksitta.

Perheessä on yhä kaksi työtöntä, mutta olemme lopettaneet kirjeiden lähettämisen Mustaan Aukkoon - niihin firmoihin, jotka ilmoittelevat työpaikoista Monsterissa, InfoJobsissa ja sen sellaisissa; joiden välissä on automaattisien tietokantojen avulla ihmisiä seulovia firmoja, kuten Manpower, ElanIT tai Adecco. Työnhaku noiden kanssa on hirveetä hommaa ja ei tuota mitään. Bye bye. LinkedIn on ehkä vähän parempi - Headhuntterit saavat tehdä työnsä - mulla on parempaakin tekemistä kuin kirjoittaa omakehuisia tarinoita joita ei edes lueta. Kirjoitan vaikka mieluummin blogia tai artikkeleita Wikipediaan.

Ei siis tekeminen ole loppunut, ja kotihommiahan aina riittää. Nykyään koko perhe mobilisoituu maanantaisiivoukseen, ja kas - koko huusholli on maanantai-iltana puhdas. Ruoan laitamme yhä ilman eineksiä, mutta seuraavan päivän lounas on aina illallisen tähteitä.

Grillauskelejä on vielä pidellyt, päivälämpötilat ovat yhä nouseet kolmeen kymppiin. "Keksin" myös maailman parhaan konstin sytyttää grillihiilet tai -briketit kotioloissa. Minuutissa. Tarvitaan vain 20-50€ maksava 2kW sähkötyökalu rautakaupasta, jos ei satu jo olemaan... pikkasen funtsimalla kuka vaan keksii sen. Ja hieman taitoa ;-)