Liput oli hankittu aiemmin, niinpä matsiin oli mentävä. Stadioni oli löydetty jo lippujen haun yhteydessä, joten kulkeminenkin oli jo hyvin suuniteltu.

Junailimme Nuevos Ministeriosille, otimme metron Santiago Bernabeulle ja olimme perillä hyvissä ajoin.

Stadioni illansuussa.

Paikkamme olivat länsisivulla, lähellä kulmaa, 3. auditoriossa. Sisäänkäynti tapahtui torre (torni) C:n kautta, missä oli lukuisia portaita ja liukuportaita ennen kuin oli päästy tarpeeksi ylös. Paikat oli opastettu hyvin, ja kysymällä löysimme oikeat istuimetkin heti kerralla. Jotkut tosin yrittivät ängetä paikoillemme, mutta olivat väärässä sektorissa. Liput kannattaa siis lukea kunnolla. Ylemmät katsomot ovat jyrkkiä, mutta onneksi edessä on kaide mistä pitää kiinni. 3. ja 4 auditoriot ovat myös katettuja, joten sateen sattuessa mukava valinta.

Istuimet ovat kovia muovipenkkejä, joten stadionin käytävällä oli pehmusteiden vuokraaja. Omatkin voi kuskata paikalle. Omia eväitäkin saa olla, mutta juomapullojen pitää olla muovia ja enintään 500 ml. Kaljaa ja syötävää saa käytäviltä, katsomossa ei myydä mitään.

Näin hyvin kenttä näkyy 3. auditoriosta.

Ylhäältä näkee koko pelin, ja pelin seuraaminen on helppoa. Sen sijaan pelaajien ilmeitä ei näe, ja pelaajien paidoista näkee lähinnä numerot nimien kanssa on jo heikompaa.

Yläkatsomot ovat jyrkkiä mutta katettuja

Peli aloitettiin sovussa.

Peli oli tosi jännä. AC Milan iski, Real otti kiinni, Casillaksen ote lipsui, RM halvaantui, ja lopulta Milano voitti ottelun - ansaitusti.

 

Lopputulos ei ollut kaikkien toivoma, vieraat pelasivat hyvin. AC Milanin kannattajille luvattiin poliisisaattue.

Stadioni tyhjenee.

Jalkapallo-ottelussa Santiago Bernabeulla käyminen oli mukava kokemus. Mielestäni pelin näkee telkkarista kuitenkin paremmin. :-) Lipuista maksoin 80 euroa / kpl, joten aivan halpaa se ei ollut, vaikka ostinkin liput suoraan Real Madridilta.