Palasimme viikko sitten kaikki Espanjaan. Uusi koti on edelleen tuntunut hyvältä, vaikka onhan täällä aina laittamista ja esim. lattioita ei saa ikinä kuntoon. On laitettu tauluja seinille, vaatekaappiin henkaritankoa, WC:tä korjattu jne.

Onhan täällä kuumaa, siitä ei pääse mihinkään. Nyt on vaimon mukaan hieman jo viilentynyt, kun lämpötila ei nouse päivällä kuin vähän 30 asteen yli. Varsinkin takapihan tasoittaminen pulikointiallasta varten on ollut hikistä hommaa, kasvien istutuksesta puhumattakaan. Neljän aikaan takapiha on varjossa, onneksi.

Kävimme lasten koululla kyselemässä oppilaaksi ilmoittautumisen perään. Sain kolme nippua papereita täytettäväksi, yksi kutakin kohden. Aika selkeitä olivat, ja lasten passikuvat printtasin itse.

Huomenna vaimo menee viemään lasten paperit koulun kansliaan. Minä puolestani junailen pääkaupungin keskustaan työhaastatteluun. Haastattelupyyntö tuli vähän puun takaa, mutta menen mielenkiinnolla. Mikä lienee Indizen jonka HR haluaa jututtaa minua, avoimin mielin.

Täytyypä siis painua nukkumaan, vaikka hiki tulisikin.