Nyt on jumpattu muuttoa neljä päivää, ja lihaksissa tuntuu. Saimme avaimet maanantaina niin kuin pitikin, ja olen ollut ruumilliisessa työssä siitä lähtien. Noin 50 laatikkoa on kannettu ja viety henkilöautoilla; A6:n mahtuu takapenkki käännettynä 15 pahvilaatikkoa (koko 44x36x30 cm), A4:n kapasiteetti on melkein sama. Muutama ruukkukasvi, soittopelit ja stereot ovat myös päässeet uuteen kotiin.

Autotallin siivous ei ollut mahdoton urakka, kasasin omistajan tomut rappujen alle ja lakaisin.

Pesin ja vahasin alakerran kivilaattalattian - en ottanut 3i Multiserviciosin tarjousta; 4 henkeä * 5 tuntia + kone=550 euroa. Tein itse kuutisen tuntia töitä, yksin. Koneella olisi varmaan tullut parempaa jälkeä, mutta lopputulos on tyydyttävä, kun lattialle tulee mattoja ja huonekaluja. Kokeilin HG limpiador profesionalia (lattianpesuainetta), alcohol para quemar (metanoli), asetonia ja kuurausharjaa. Asetonista ei ollut hyötyä, mutta metanoli oli aika hyvä tummiin laikkuihin ja maalitahroihin. Laikukasta terrakottaa on vaikea muuksi muuttaa käsipelillä. Tarttis kai vielä vetää jotain tummempaa vahaa päälle.

Myrkytin pihan muurahaiset - kuusi pesää - liika on aina liikaa.

Tänään käytiin vaimon kanssa ostamassa astianpesukone - perusmallin Zanussiksi meni. Sitten valittiin olohuoneen seinän väri AKIssa: Bondex Harmony Perla De Tahiti. Uskoisin, että omistajakin hyväksyy sen harmaan valkoisena. (värikartta)

Huomaan että entiselle konttorirotalle fyysinen työ tekee jotain - kaikki lihakset ovat kipeinä, mutta mieli on hyvä kun on saanut jotain aikaan. Lämpötilan ollessa 25-30 asteen tuntumassa hiki on herkässä.