Täällä tuntuu jo aika keväiseltä, vaikka espanjalaisten mielestä on kaiketi vielä talvi. Lämpötila on noussut kun aurinko lämmittää; aamulla on aika viileää, noin voi olla alle viisikin astetta, mutta auringon paistaessa lämpötila voi nousta yli viidentoista, mieleen tulee Suomen kesäkuu. Linnutkin sirkuttavat, eivätkä ne ole talitiaisia - västäräkkikin on nähty.

Säätila työmarkkinoilla on aika harmaa. Paikkoja on jonkin verran internetissä, mutta sopivia vähän. Haastattelupyyntöjä ei ole tullut, vaikka jokusen hakemuksen olenkin väsännyt. Viime viikolla askartelin hartaasti hakemusta - ESAC:iin (Euroopan avaruusastronomiakeskus), softaylläpitoinsinööriksi - mutta aika pienin odotuksin. Isoa kalaa kannattaa pyytää? Työnhaku on yksi turhauttavimmista ammateista; kun onnistuu niin homma loppuu - mutta harva hausta nauttii.

Opiskelutoimi: Lapsilla menee ihan hyvin koulussa. Minä olen hieman kyllästynyt pelkkään lukemiseen, aion tehdä nyt käytännön ohjelmointiharjoituksia. Jos vaikka joskus joutuisi töihin.