Joulun vietto on ollut erittäin rauhallista. On nukuttu niin myöhään kuin on pystytty (puolillepäiville) syöty milloin on tehnyt mieli (= ruokarytmi ihan sekaisin) ja levätty kun keritty (= koko ajan).
Jouluruokaa
Jotain espanjalaisia jouluherkkuja pöytäämme eksyi:
- jamón ibérico, ilmakuivattu kinkku josta vuollaan voimakkaan makuisia, suolaisia lastuja
- turron
- Alicante (=duro=kova): makeinen, mantelia, hunajaa, sokeria valkuaista
- kalkkuna (paketissa luki että Galiciasta, vaikka kyseessä on amerikkalainen lintu)
- Punaviini... Campo Viejo Gran Reserva. Kiitokset Jypelle.
- Cava (kuohuviini Katalooniasta)
- Fazerin siniset konvehdit
- Fazerin Joulusuklaa
- Graavilohi, kotitekoinen
- Rosolli: Felixin punajuuria Ikeasta, saksalaisia herkkukurkkuja, perunaa, porkkanaa, sipulia
Tässä kohtalaisen näköinen resepti. Jos joku sanoo että pöh toi on pääsiäisruoka, niin minä sanon että sitten on, mutta meillä syödään tätä joulunakin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.