Ei vielä Expo 2008:n

Eilen - siis torstaina - saimme kuningas-ajatuksen, että pitäisi lähteä viikonloppuna katsomaan Zaragozaan (Saragossaan) Áragonin lääniin maailmannäyttelyä katsomaan. Niin monet  muutkin tässä kuningaskunnassa olivat saaneet saman ajatuksen, hotellia ei löytynyt. No joo tarjolla oli kahden tähden hotelli 20 km keskustasta, 110 eur/huone/yö - ei se mitään - mutta kun olisi pitänyt ottaa kaksi huonetta meidän viiden hengen sakille. Soittelin sitten matkanvarsipaikkakunnille - Catalayud ja Daroca - noin 100 km päässä näyttelystä, mutta sielläkin oli täyttä. Eipä sitten lähdetty.

Ei vielä koulua järjestynyt

Lapset tietysti pitäisi saada kouluun, sitäkin tässä on puuhattu. Kirotun relokaatiofirman (Madrid Solución) kirotun agentin (Coni Reynosa) piti soitella sinne nyt perjantaina. No minä soitin hänelle klo 11 kun mitään ei ollut kuulunut. Sanoi että joo soitti sinne ja soittaa 5 min päästä sinne uudestaan, ja kertoo sitten mitä kuuluu... ei kuullostanut oikein vakuuttavalta, joten soitin kouluvirastoon pikapuoliin itse. Sanoivat että olisi parasta tulla käymään maananaina henkilökohtaisesti. Aion mennä, sillä tuo neiti Coni ei soittanut minulle takaisin.

Ei enää niin paljoa hiuksia

Ainakin yksi asia onnistui tänään kohtalaisesti, kävimme parturissa. Varasin eilen ajan kolmelle lapselle ja yhdelle aikuiselle. Meille pojille pantiin kunnon kesätukat, mullakin kalju näkyy paremmin. Pikkuneidin tukka vain tasattiin, mutta näköjään se vähän myös lyheni. Isossa parturikampaamossa on yksi hyvä puoli, rinnakkaisuutta löytyy.

Ei ole kylmä, paitsi...

Täällä on nautittu noin 30 asteen päivälämpotiloista edelleen, vaikka vähän pilviäkin on näkynyt. Ei muuten ole tukalaa, täällä Kastilian sydämmessä on niin kuivaa, että hiki haihtuu suoraan iholta kastelematta paitaa. Petterillä oli kuitenkin kylmä - uimassa n. 26 asteisesessa uima-altaassa, ja sen jälkeen tuulessa kuivuessa. Poika ei taitaisi pärjätä Suomen ilmastossa?